StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Čo si obliecť na doma, aby sme sa cítili pohodlne a žensky?

Čo si obliecť na doma, aby sme sa cítili pohodlne a žensky?

09. Apr | Kategórie: Osobný styling, osobný štýl

Minule som písala o tom, ako sa obliecť na home office tak, aby ste sa dobre cítili. V tomto článku vám prinášam inšpirácie, čo si obliecť na doma, keď potrebujeme relaxovať, upratovať, variť alebo čokoľvek len chcete. Môžete nosiť aj vyťahané tričká a tepláky. Ale úprimne? Čo nato vaša ženskosť a krása? Poteší ju to? Nie som nato, aby som to súdila, nato si každý musí odpovedať sám a úprimne. Som tu nato, aby som inšpirovala tých, ktorí sa chcú inšpirovať, tak poďme nato.

1. Štýlová súprava

Veľkou výhodou je, že veľa značiek a dizajnérov sa hneď chytili situácie a vytvorili štýlove súpravy, v ktorých sa aj doma budete cítiť krásne. Ja si myslím, že ešte nikdy nebolo na trhu toľko  štýloveho oblečenia na doma ako teraz. Pozrite si aj vy vášho obľúbeného dizajnéra, či značku, či sa chytil a ak nie pohľadajte niečo, čo by aj doma podporilo vašu krásu a ženskosť. Ako hovorím, teraz je toho na trhu hojne v rôznej kvalite i cenových kategóriách.

ako sa obliecť na doma pekne

2. Dlhé sukne a šaty

Už aj naše prastaré matere vedeli, že nosenie sukne podporí ženskú energiu. Moju prababku som nikdy v nohaviciach nevidela.  V sukni sa starala o domácnosť, prala a dokonca kopala v nich aj zemiaky. A asi som trochu po nej, lebo v lete v týchto šatách robím všetko – varím, upratujem, leňoším a niekedy aj chodím do lesa. Sú veľmi pohodlné a rovnako aj dlhá sukňa. Keď sa myšlienka nosiť doma šaty, páči aj vám, tak si ich doprajte. 

ako sa obliecť na doma žensky

3. Všetko pružné a pohodlné zo šatníka

Na doma môžu poslúžiť aj niektoré veci z bežného šatníka. Aspoň ich využijete a nebudú opustené v skrini. Všetko, čo je z pružného materiálu alebo voľnejšieho, pohodlného strihu môžete nosiť i doma  – napr. úpletové topy, košele, pružné nohavice, rifle, to všetko môžete zakomponovať aj do domácich outfitov.

ako sa obliecť na doma pohodlne

Myslím si, že táto doba nám trošku priniesla aj priestor vytvoriť si pekný šatník aj na doma. Je jedno, či si ho vytvoríte v sekáči alebo u svojho dizajnera, či v obľúbenej značke. Základ je, aby ste sa vy cítili a videli pekne.