StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Ako sa obliecť na on-line meeting a homeoffice tak, aby ste dobre vyzerali aj sa tak cítili

Ako sa obliecť na on-line meeting a homeoffice tak, aby ste dobre vyzerali aj sa tak cítili

30. Mar | Kategórie: Osobný styling, osobný štýl

Pozrite sa nato tak, že súčasťou prípravy na stretnutie, ktoré vás čaká, je aj výber outfitu. Oblečením viete vytvoriť podpornú energiu sebe, aj tomu s kým sa stretávate.

Aj keď je pri on-line meetingoch pozornosť sústredená najmä na vrchnú časť tela a spodnú väčšinou nevidno, práve kvôli podpornej energii odporúčam myslieť aj na spodnú časť outfitu.

Prečo? Lebo oblečenie ako tepláky, legíny a podobne sa spája hlavne s oddychom a relaxom. Keď chcete byť produktívny a motivovaní, tak sa oblečte do toho, v čom sa tak cítite.

Nevýhodou širokých, voľných domácich vecí je, že keď ich nosíme dlhodobo, môže sa stať, že ide váha hore a ani to nepostrehneme. Keď si oblečieme na prácu doma nohavice, sukňu, či šaty, košeľu, ktoré sme bežne nosili do práce, zbadáme to hneď a zmenšuje sa riziko, že sa na nás prilepia nežiaduce kilogramy.

V HORNEJ POLOVICI TELA si dajte na seba farby, ktoré vás oddelia od pozadia, aby ste s ním nesplynuli (napr. ak je za vami biela stena, či nábytok zvoľte farebnú košeľu, blúzku, či šaty).

čo si obliecť na on-line meeting

Tmavým farbám sa pri on-line meetingu vyhnite. Vďaka tomu, že použijete farby, budete ľahko zapamätateľní a výraznejší. Keď ste plavovlasí využite pastelové farby, tmavším typom poslúžia sýtejšie odtiene. Inšpirácia, ako to môže vyzerať:

ako sa obliecť na online meeting

čo si obliecť na home office

Pre skypovanie, zoomavanie je lepšie zvoliť jednofarebné oblečenie miesto vzorovaného. Hlavne ak máte v pozadí detaily, napr. knižnicu, či nejaké vzory na stene, stoličke, bytové doplnky v pozadí...Nevytvoríte tak opticky chaotické prostredie okolo seba. Práve naopak, podporíte harmóniu.

Nezabudnite, všetko je o energii. Myslite nato aj pri výbere outfitu. Zvoľte si oblečenie podľa toho, ako sa potrebujete v tom, čo nosíte, cítiť a čo ním potrebuje vzhľadom na svoju profesiu podporiť.  

Vaša štýl mejkerka

Marcela