StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Svoj štýl nájdete aj v sekáči

Svoj štýl nájdete aj v sekáči

20. Sep | Kategórie: Svet Štýl Mejkerky

Osobný štýl nie je vecou plných vreciek peňazí. Je v prvom rade vecou fantázie a ovládania toho správneho, individuálneho know-how. A to sa dá dosiahnuť aj s minimálnym rozpočtom.

 

Vyrastala som v skromných podmienkach a počas dospievania aj vysokej školy som bola odkázaná hlavne na sekáče. S malým množstvom peňazí, ale vďaka  fantázii a kreativite, som si aj cez second-handy našla cestu, ako byť zaujímavá a naplnila svoju túžbu po tom, ako vyzerať pekne. Dá sa to.

 

Doteraz nosím perfektnú originál Hugo Boss sukňu, ktorú som si kúpila za 3 Eurá (pôvodná cena cca 250 Eur) alebo ľahučké šaty, takisto za babku, ktoré mi perfektne poslúžili v letných horúčavách. Alebo aj zaujímavú blúzku, ktorá síce bola kúpená v sekáči, ale vôbec sa nemusí hanbiť  pri tohtoročných módnych trendoch.

Môj sekáčový outfit:

 

. Štýlový outfit so sekáča Ouftit osobnej stylistky zo sekáča

V dnešnej prematerializovanej dobe, keď už nie je žiadnym tajomstvom za akých podmienok sa v rozvojových krajinách vyrába oblečenie, je nakupovanie vecí z druhej ruky viac ako vítané.

Tlieskam všetkým, ktorí sa aj touto cestou snažia žiť ekologickejšie.

 

Lacno neznamená ľahko

 

Ani nakupovanie v sekáčoch sa nezaobíde bez problémov. Často sa stáva, že ženy odchádzajú zo sekáčoch sklamané, pretože „tam na mňa absolútne nič nemajú“ alebo si kúpite nejakú vec len preto „aby som neodchádzala s prázdnymi rukami“ a získate ďalší, aj keď lacný, ale zbytočný kus, ktorý zostane visieť v skrini.

 

V čom je teda problém?

 

Veď z mnohých sekáčov už vyrástli veľké obchody, majú veci rozdelené podľa veľkostí, pohlavia a dokonca aj podľa farieb - len si vybrať. Problém je v tom, v čom vždy – ženy nakupujú veľa, ale nenakupujú správne.

 

A tak som na základe požiadaviek mnohých z vás, ktoré stavili na minimalizmus, pripravila špeciálny BALÍK, ktorý vám pomôže aj v second-handoch nakupovať tak, aby to malo zmysel a efekt.

 

V balíku NOVÝ VIETOR V ŠATNÍKU nájdete:

 

  • FAREBNÚ TYPOLÓGIU, vďaka ktorej zamierite k svojim farbám hneď ako vojdete do second-handu. Stačí, ak si z kabelky vytiahnete  TINT - kartičku  svojich farieb, ktorú vám podarujem a nič vás už nepomýli.

 

  • Strihové poradenstvo, vďaka ktorému si budete vedieť vybrať oblečenie, ktoré pristane pre váš typ postavy.  Už neodídete domov so sukňou, ktorá vám pridá niekoľko kíl, ani so sakom, v ktorom budete vyzerať ako golem.

 

  • Znovuobrodenie vašej SKRINE. Neexistuje skriňa, v ktorej by sa nenašla kopa dobrých vecí. Prejdeme si spolu váš doterajší šatník a ja vám presne ukážem, ktoré veci ste si kúpili dobre, ako sa dajú navzájom kombinovať a čo už máte definitívne vyhodiť. Vysvetlím vám, aké kúsky vám chýbajú a vám sa už nestane, že si v sekáči alebo kdekoľvek inde vyhliadnete ďalšiu zbytočnosť, ktorá len obsadí vešiak. Naučíte sa nakupovať tak, aby vám nová vec do vášho šatníka dokonale zapadla.

 

Ak chcete v praxi zažiť, ako sa dá aj s málom a bez nakupovania vyladiť váš OSOBNÝ ŠTÝL a ŠATNÍK, napíšte mi alebo si rovno balík NOVÝ VIETOR V ŠATNÍKU objednajte. Teším sa, ako vám pomôžem aj z mála získať veľa.

Vaša Štýl Mejkerka Marcelka