StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Okolo sveta len s malým kufríkom – ako sa zbaliť na cesty?

Okolo sveta len s malým kufríkom – ako sa zbaliť na cesty?

29. Mar | Kategórie: Zážitky klientov

Určite každá poznáte ten pocit, keď stojíte nad otvoreným kufrom, vedľa hromada zo skrine vyložených vecí. A vy zúfalo premýšľate ako ich všetky zbaliť do toho hrozivo malo vyzerajúceho kúska batožiny.

Trend poslednej doby. Za väčší kufor si poriadne mastne zaplatíte. Takže treba sa baliť rozumne. Letecké spoločnosti sú nekompromisné. Raz dva vám naúčtujú príplatok! Alebo letná dovolenka. O niečo väčší kufor. No treba sa zbaliť na dva týždne. A do rovnakého kufra musíte zbaliť aj manžela a nebodaj aj deti.

Príliš veľa možností a tak malý kufor!

Je to tak. Dnešný svet nám ponúka nepreberné množstvo možností. Vojdete do supermarketu a na výber máte 20 druhov jahodového jogurtu. V telke 150 rôznych programov. Jeden svetrík minimálne v troch rôznych farbách alebo vzoroch. Keď sa balíte, zrazu máte pocit, že všetko z toho, čo máte vo svojej skrini, by ste práve na dovolenke mohli vynosiť.

Aj keď za normálnych okolností, tie šaty na ramienka z predpredpredminulej sezóny ste od toho leta na sebe nemali. Ale zrazu na vás veľmi hlasno volajú a vy už ich držíte v ruke a šup s nimi do kufra. Kde počas celej dovolenky aj pekne krásne ostanú :)

plny kufor, balenie, outfity na cestu, outfity na dovolenku

S jedným sakom najmenej 5 outfitov!

Ja cestujem rada. Veľa. A v poslednej dobe oveľa viac naľahko. Na 10 dní len s príručným kufríkom! Osobná stylistka Marcelka mi v tom pomohla. Pretože ona dokáže vyčarovať najmenej 5 rôznych outfitov len s jedným sakom. A presne o to ide. Nebrať toho veľa. Vedieť dobre kombinovať. Zbaliť pár kúskov, nejaké tie doplnky, topánky a hurá na cesty.

 hurá na cesty, cestovanie, minimalizovanie batožiny, batožila,

Nemám pocit, že by som si nemala čo obliecť

Pred pár dňami som sa vrátila z Ríma. Štyri dni v meste, ktoré sa móde rozumie. Moja príručná batožina vážila 6 kíl! Napriek tomu som po celý čas nemala pocit, že by som si nemala čo obliecť. Alebo, že by som tam zaostávala. Všetko som si vopred premyslela. A potom už len každý deň vytiahla zo skrine to, na čo som mala chuť.

Rimanky sa obliekajú veľmi jednoducho. A pohodlne. Zároveň s veľkým vkusom. A neskutočným zmyslom pre drobné detaily. To sa mi na nich páči.

 rím, dovolenka s malým kufrom

Bonus k dobrému vkusu

A ešte jedno plus. Keď sa vrátite po predĺženom víkende domov a vybalíte kufor. Nebudete mať prania na štyri pračky :)

Autor článku: Miška Fuleková

 

Mohlo by vás zaujímať:

Štýl Mejkerka z vás neurobí nákupnú mianiačku

Svadba v Ríme 5x inak