StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Dary, ktoré nenájdete v obchodoch

Dary, ktoré nenájdete v obchodoch

12. Oct | Kategórie: Svet Štýl Mejkerky

Dnes by som sa rada venovala iným darom ako tým, ktoré si kúpime za peniaze. Darom, ktoré máme ukryté v sebe. Kedysi som si myslela, že obliekať sa s fantáziou a pekne vie každý, stačí len chcieť. Takže kto to nerobí, tak jednoducho nechce. Až neskôr som si uvedomila, že aj s módou je to ako so všetkým ostatným – každý sme dobrý v niečom inom. A čo nevieme, to sa musíme naučiť. Ani pekne sa obliekať nie je pre každého samozrejmosť a tak potrebuje určité „know-how“.

Chcela som zmeniť svet

Hovorí sa, že ak chce človek zmeniť svet, musí v prvom rade zmeniť seba. Veľmi som chcela zmeniť svet k lepšiemu. A ak nie celý, tak svet mnohých žien, veď aj to sa ráta, nie? :-) A tak som začala ženy učiť, ako zmeniť svoju schopnosť vkusne a s citom sa obliekať.

Ženy chcú byť pekné nielen pre okolie, ale aj samé pre seba. Niektoré stačí nakopnúť v štýle, iné sa chcú len uistiť, že sú na správnej ceste alebo svoj šatník vyšperkovať do úplnej dokonalosti. Ďalšie chcú posunúť obliekanie na iný level, prebudiť v sebe fantáziu, kreativitu a vyjadriť svoju jedinečnosť aj navonok.

Sú ženy, ktoré sú zúfalé svojím statusom sivej myšky a chcú objaviť bohyňu, ktorá sa v nich skrýva. A aj keď majú plnú skriňu, odmietajú neustále riešiť typický problém nemám čo na seba alebo „nechcem furt riešiť handry“ alebo „v ničom sa necítim dobre."

Iné ženy chcú ušetriť čas aj peniaze, nerobiť omyly a zbytočné investície pri nákupoch. Chcú, aby im niekto pomohol objaviť čo im sekne a do čoho sa oplatí investovať peniaze raz a mať na dlho pokoj.

A existujú  zaneprázdnené ženské duše, ktoré vo švungu hektických pracovných dní zabúdajú na seba a siahajú stále po tých istých kúskoch. Pritom túžia po sviežom vetre, a nielen v skrini...

Osobná stylistka v tebe

Čo žena, to iný príbeh.

Našli si ma matky, partnerky, podnikateľky, manažérky, programátorky, fotografky, asistentky lektorky, predavačky, terapeutky, koučky, trénerky, účtovníčky, mentorky, odborníčky v rôznych oblastiach, realitné maklérky, právničky, úradníčky, učiteľky, obchodníčky, riaditeľky, kozmetičky, kaderníčky, užívajúce si dôchodok....  Pretože je úplne jedno kým sú. Zistili, že každá môže byť krásna a na každú postavu existuje ideálny strih.

V obchodoch sú veci pre všetky ženy. Nemusíte mať všetko oblečenie sveta, stačí, ak si vyberiete to, ktoré vás podporí, rozžiari a poteší. A toto vám viem ukázať. Je to môj dar, s ktorým sa delím so svetom. A som presvedčená aj o tom, že každá máte v sebe schopnosť byť sama sebe stylistkou. Len zatiaľ nevidíte všetky možností, ktoré sa vám ponúkajú. Je to preto, lebo fungujete v starom modeli, ktorý vám viem pomôcť zmeniť. Viem nájsť ten správny KĽÚČ.

Osobná stylistka v tebe

Poviem vám jeden príklad

Minule mi klientka po nákupe v obchode povedala, že tam pred pár dňami bola a nič tam nevidela. No keď sme ten istý obchod navštívili spolu, nosila som jej jednu vec za druhou a vybudovali sme tam takmer celý šatník. Je to preto, že som jej ukázala nové možnosti, zmenila starú optiku, naučila ju ako na to.

Prvý level ukázania možností, je vo vašom šatníku. Tam tiež nájdem kombinácie, ktoré ste doteraz nepoznali a nevideli, je to skvelá prax ako sa naučiť novým kombináciám a využiť veci, ktoré sa vám už zdali nepoužiteľné alebo len tak trčali v skrini. A ďalšie nové poznanie a nový pohľad prichádza práve v obchodoch. Objaviť stylistku vo vás, ukázať vám iné možnosti, navodiť zmenu. To mi ide, v tom som dobrá, to je môj dar pre vás.

Každá ste jedinečná. Aj vy máte v sebe ukryté rôzne dary. Neberte ich ako samozrejmosť. Je jedno, či dobre varíte, pečiete, účtujete, obchodujete, staráte sa o deti, organizujete, plánujete, riadite, striháte, líčite, koučujete, maľujete, spievate, tancujete, programujete, fotografujete, asistujete, učíte... Je toho oveľa viac, čo v sebe nosíte.

Každý máme v sebe schopnosť zmeniť svet k lepšiemu. Najlepšie ako to začať, je zmeniť ten svoj. Preto objavujte dary, ktorá v sebe máte. Nenechajte ich driemať a vypustite ich von.