StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Čo dokáže farebná typológia?

Čo dokáže farebná typológia?

01. Mar | Kategórie: Farebná typológia, vhodné farby

Pátrať po tom, aké farby sa vám hodia, stojí zato. Keď máte jasno vo farbách, zredukuje sa čas strávený v obchodoch a nie len to. Vhodné farby rozžiaria vašu tvár, vyzdvihnú kontúry, zvýraznia oči a dodajú vám iskru. Nie len do šatníka, ale aj do života. Stačí, keď dáte na seba vhodné farby a máte facelifting bez skalpelu.

       1. Farby prirodzene rozžiaria vašu tvár

Oblečenie, doplnky, šatky a šperky, ktoré sú blízko k tvári hádžu na ňu odlesky. Ak zvolíte farby, ktoré sú pre vás príliš svetlé, tmavé alebo kontrastné, jemné, môžu vám uškodiť. Spôsobiť mdlý, smutný alebo prísny výraz v tvári. Zvýraznia vrásky a nedokonalosti. Keď máte na sebe farby, ktoré ladia k tvári a podporujú jej farebnosť, dokonale ju rozžiaria, vyzerá mladistvejšie, sviežo a zdravo. Podporia vašu jedinečnosť.

farebná typológia

        2. Bude sa vám jednoduchšie vyberať oblečenie

Keď máte jasno v tom, ktoré farby sa k vám hodia, čas strávený nakupovaním sa skráti. Nakupovanie bude  efektívnejšie. Výber oblečenia bude rýchlejší. Budete presne vedieť, k akým farbám zamieriť. S farbami, ktoré sa vám nehodia  nebudete strácať čas. Pravdepodobnosť, že nakúpite veci, v ktorých sa budete cítiť dobre sa nebezpečne zvyšuje.

 farebné kombinácie

       3. Budete sa lepšie cítiť

Keď vašu skriňu zaplavia farby, ktoré sa k vám hodia dodajú vám šmrnc nie len do šatníka, ale aj do života. Neplatí, že, keď sa niečo hodí vašej kamarátke, budete v tom dobre vyzerať aj vy. Ak máte sklony k porovnávaniu, odporúčam vám vsadiť, namiesto porovnávania, na seba a svoju jedinečnosť. Sledujte na tvári, ktoré farby vám robia dobre a ktoré vám škodia. Môžete vyzerať rovnako dobre, ako ktorákoľvek žena, ktorú obdivujete. No nestane sa to tým, že ju budete napodobňovať, ale tým, že si nájdete a vytvoríte autentický štýl.

aké farby sa mi hodia

Práca s farbami je zábava a hra, ktorá vedie k lepšiemu pocitu zo seba, pribúdajúcim komplimentom a zvýšenému sebavedomiu. Skvelá pomoc, ako sa naučiť vnímať a cítiť farby, je farebná typológia. Robím ju tak, aby ste presne videli, čo ktoré farby robia s vašou tvárou. Vediem vás k tomu, by ste sa naučili vnímať to, čo vám farby spôsobujú.  Nechcem ľuďom diktovať, čo sa im hodí a čo nie. Chcem, až sa naučia vnímať seba a dôjdu si k svojej pravde sami. Ja som len sprievodca pri zmene pohľadu nie len na farby, ale aj seba.

Mohlo by vás ešte zaujímať: 3 mýty o farebnej typológii