StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left 7 módných chýb, ktoré už nerobím ... po tom, ako som stretla Marcelku – 1. časť

7 módných chýb, ktoré už nerobím ... po tom, ako som stretla Marcelku – 1. časť

22. Mar | Kategórie: Zážitky klientov

Chyba 1: Nereálne zhodnotenie vlastných proporcií

Toto je jedna z najdôležitejších vecí, ktorú je treba pokoriť, ak sa snažíme chodiť dobre oblečené. Pozrieť sa reálne do zrkadla a triezvo zhodnotiť, ktoré časti nášho tela je dobré vyzdvihnúť, aby sme kde tu čosi zakryli. Navyše, niekedy sa nám naše proporcie zdajú byť disproporčné len preto, že ich nevhodne obliekame. Ak si nie ste isté, nechajte sa zmerať a osobná stylistka Marcelka vám povie. A potom sa obliekajte podľa toho. Také jednoduché.

reálne zhodnotenie proporcíí v zrkladle, vhodné strihy na vhodné partie

Chyba 2: Snažiť sa narvať do menšej veľkosti

Len preto, že sa dokážem vtrepať do 38-čky neznamená, že sa vo veľkosti 38 budem cítiť pohodlne aj dlhšie ako len tých pár minút, ktoré sťahujem brucho v kabínke pri skúšaní. Nedajbože, že by som sa k tomu všetkému ešte aj dobre najedla :) Paradoxne,  štíhlejšie budete vyzerať v kúskoch, ktoré majú správnu veľkosť ako v šatách, ktoré vás obopínajú ako hurku :).  Platí aj naopak, neutopte svoje ladné ženské krivky v niečom o dve čísla väčšom!

vhodné strihy na vhodné partie, skúšobná kabínka

Chyba 3: Nosenie príliš malej podprsenky

Nosenie príliš malej podprsenky nám môže v skutočnosti opticky pridať zopár kíl navyše. Podprsenka by mala dobre padnúť. Nikde neodstávať, ani nič nevytláčať. Obzvlášť ak máte objemnejšie prsia, nedobre padnúcou podprsenkou na ne zbytočne pútate ešte viac pozornosti.

výber vhodnej podprsenky

Zdroj obrázkov polyvore.com 

Ďalšie štyri nabudúce...

Autor: Miška Fuleková

 

 

Mohlo by vás ešte zaujímať: 

3 mýty o farebnej typológii

Ako dobre nakupovať. Pre nákupné ne-maniačky